lördag 4 april 2009

give me hope joanna....

livet tar så mkt från oss. ork, lust, passion, kärlek och ibland hos ngr även hopp. så många människor har lämnat mig genom sjukdom, död och andra omständigheter. livet har tagit så mkt annat ifrån mig. ork, hälsa och ibland.. även hopp. men livet har även gett mig så mycket. många minnen från andra tider med älskade människor. personer som är viktiga i mitt liv, som accepterar saker och ting för vad det är. familj och vänner som verkligen ger mig hopp. dagar utan smärta och med ork.

idag tillbringade jag dagen med människor som ger mig hopp. människor som delar med sig och älskar. idag hade jag besök av två mycket unga människor. hur fantastiskt är det inte när man har passerat barnafödande, småbarnsålder och befinner sig nära slutet av skolåldern, och sen får vara med en sväng till. men samtidigt så grumlas mitt nöje och min lycka av att en del av min tidigare värld inte har möjlighet till dessa två små blåbärsbarn. mitt hjärta gråter och jag känner en enorm bedrövelse å deras vägnar. men... barn ger mig hopp och mitt hopp säger att saker och ting kan förändras, bli annorlunda. ge tillfredställelse och lycka till fler en de som gästade vårt hem idag. om än inte allt blir som förr så blir det kanske på ett annat positivt sätt.

blåbärsbarn ger mig hopp.

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.