onsdag 16 september 2009

btw.. (lr asch i tar en till långt senare)....

.....denna video (se nedan) ÄR ngt ni bara MÅSTE se.. för med den vill jag lätt påstå att INGA riktiga musiker oavsett kategori kan röra sig i takt till musiken.. *asg*... varken ozzy, dio, udo, bruce springsteen, bryan adams lr johnny cash kan/kunde få rörelser och musik att gå hand i hand. och inte min man heller.... det ska bli mkt spännande vilken låt man ev måste slänga upp på skivtallriken den dagen det blir dax för en riktig bröllopsvals. får grunna.. tur det finns gott om tid. själv är jag varken musiker lr sångare.. jag är bara ett allmänt dansant pain-in-the-ass-bitch.. vilken är fan så mkt bättre än se ut som ozzy när han rör sig.. make no mistakes i love the man.. men dansa kan han inte.

nej. ingen youtube-video.. jag pekar bara nedåt och säger.. ozzy the man, the voice and the moves.. luv ya..

good morning sunshine...

....the earth says hallo....

ja nog fasiken gör den det.. twinkle above us and we below.. läppen är lika svullen och öm som igår. läppbiopsi är ett intressant sätt att se misshandlad ut utan att fått ett käftslag. vilket säkert många skulle vilja utdela till mig..men.. hahaha.. tand.hög hann före.

gårdagen och morgonens näring var svår att inta. det var lite som att tugga på sidan utan att komma i närheten av de två pyttesmå "hålen" som fått snören. hål som känns som jätteöppning med ENORMA trådar för att hålla ihop kanterna med. munnen har en förmåga att förvrida den korrekta uppfattning av hur stort lr litet ngt är. denna brydda situation har medfört att jag är LITE hungrig. i princip på allt.. ja nästan. helt klart skulle en kåldolme kunna slinka ner. om jag säger att jag känner viss likhet med rocky, fast utan adriane, så ljuger jag inte.

nåväl, kompenserades LITE med en dokumentär om musik, naturligtvis. metal: a headbanger's journey. musik, intervjuer och mer musik. bra distraktion.

så då tänker jag.. vad bättre sätt att börja dagen med än lite black sabbath...paranoid. som vi alla är lite till mans.. btw... den här konsertet njöt jag också av.. ja inte just den här men från den touren..

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.