lördag 5 september 2009

hot, hot, hotter then hell....

....önskar jag att det var idag. vaknade upp frusen som attan. mannen naturligtvis, i vanlig ordning, anser att det är just så som kiss sjunger, hotter then hell. för egen del gruvar jag mig rysligt för att slänga mig i duschen även om jag vet att det finns varmt vatten....just där. värmande morgonrock (or so they say) och varmt thé har inte motiverat mig mer att "hoppa" in i duschen. de få sekunder det handlar om mellan med morgonrock och med varmt vatten är alldeles för många och långa i min värld. nåväl, sitter och tar sats nu.. gungar i takt med musiken och tittar ut genom köksfönster. det är ju en uppmuntrande syn det med. blåst och grått. bara regnet som saknas, för kylan är då närvarande. inser fördel med polojumper och värmande kavaj.

nej.. dax att angripa den djupa ångesten över att frysa och steppa in i duschen.. som sällskap följer terry jacks med seanons in the sun.

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.