fredag 25 september 2009

i drag myself ....

....kicking and screaming och funderar hur jag ngnsin kan tvivla på att jag är sjuk på riktigt. att inte allt det här är ett hjärnspöke.

idag SKA jag gå på 3-årskalas, och i morron SKA jag på dop. på söndag SKA jag ha gäster. det är inget måste utan det är vad jag vill. för i helgen SKA det bli som JAG vill och inte som ngt immunförsvar tänker sig.


vad passar bättre på kalas än stevie wonders happy birthday..

happy b-day little guy..


die another day....

... även om det fan känns som idag skulle vara en lysande dag att dö på. jag ville inte stiga upp, bara ligga kvar. ville inte starta upp min kropp, proppa mediciner och verkligen få in-my-face att jag är inte som dom andra. dvs frisk. sträcker böjer vänder vrider kurar och drar mig för att stiga upp. besluta mig för att ta steget upp ur ner för att börja nästa etapp. skakande av dosett, sprayande av olja, ögondroppar och mungel. spyfärdig, illamående, yrsel och influensa-trött. pillerraden, drycken, morgonfikat och stela fingrar som inte vill bläddra i vk. tack och lov för nättidningar. tack och lov för the, tack och lov för musik, tack och lov för familj, tålamod, kärlek, hopp och enorm envishet.

vädret utanför är väl överensstämmande med min dagsform. som om gud pissar på min parad. men å andra sidan så har jag ingen parad alls idag. så då kanske vädret är korrekt. det blir att tända en brasa, bara vara, musik på eller ngn film. varma filtar och så vila.

lämplig musik en sån här dag.. jadu.. ingen aning.. men däremot vet jag ngt jag verkligen tycker om.. zakk wylde mannen, rösten, soundet. sold my soul...







Without you woman by my side
I'm contemplating suicide torn from all my pride
A man tells me, son that ain't the way
Gonna make a deal with you child
Gonna live another day
Just sign right here son
Everything will be alright

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.