onsdag 25 maj 2011

you say...

...the words come alive.. att det fått en innebörd. att det brinner och förtär. att det inte finns ngn återvändå. att fångenskapen är ljuvlig men så jävlig att man vill lämna den men ändå inte. tankar som inte upptas av annat än av just det. långt bak, längst fram, varje stund av dygnet, varje sekund av drömmen. det som görs görs för att närmas, varje andetag som tas har en mening, en rikting och det är så plågsamt. den kända livet är fyllt av åtagande, tjänster, uppdrag som bara förstör och lägger sig emellan det som skulle ske istället. signaler ges, tecken visas, tankar flätar ihop och vi är helt utlämnade. vad fan fick det här att hända? hur kunde ngt lättsamt bli så.... betydelsefullt. begärligt.. ljuvligt.

everything's gonna fade.. die and live again.. but not as the same.. just hold on and you'll see.. soon we're homefree and this 2 will pass.

Foreigner – Urgent

Foreigner – I Can't Give Up

he invited me into a world....

...where there is no such thing as time..

så jkla opraktiskt att sitta och fördjupa sig i låtar som transporterar mig bort till en tid som är passerad och avklarad. ngt som jag sagt nej till ...something that is no more...

i just.. no more.. frustrerad till gränsen till galenskap och endera stunden så kommer det att hända det som jag avstyrt så länge. men det kommer att hända.. för i cant handle anymore..

if i had a world of my own.. i could do things without feeling ashame..

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.