lördag 12 september 2009

....................and td....

....och så väntar vi på fg...

ja jag har fått ett nytt intresse. i denna tid jag lever i...flåt..limboland ska det vara, så finns det väldigt lite som stimulera min hjärna. lr min tankeverksamhet. men så.. snubblade jag över espn america. japp, ni hör mig, espn america. sport. amerikansk sport mestadels.. lr typ mest. inträdet i denna värld skedde med tecken i skyn som inte gick att förneka. yngsta sonen och jag pratar om packers, äldsta sonen och jag pratar om spelregler. sen.. inget på tv förutom en match. så var det kört. jag var/är tvungen att ta reda på hur spelet funkar. vad som är vad och vem som gör vad av allt det där. ord som lb, ol, rb, wr, dl, te, qb osv.. mysterier är till för att lösa.. så numera.. löser jag ett myserium. tyvärr så har jag numera svårt att inhämta skriven information så det blir ett knypplande med kortfattade regler och ingående studier av matcher.. men klagar inte. föredrar fortfarande football framför fotboll. football och hockey.. me like.. stöt- och kontaktsporter.

så idag blir det inte ett musikklipp.. lr ju lite.. det blir ett klipp från min dotters favorit film (en av) remember the titans. the titans intro i matchen mot packers.. (se.. ytterligare ett sign)


you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.